De lente is in de lucht en dat is duidelijk te horen aan de vrolijke vogelgezangen ‘s morgens vroeg. Misschien is het een leuk idee om je kroost mee te nemen naar een vogelpark, waar ze kunnen kennismaken met allerlei soorten vogels, zoals flamingo’s, lepelaars, kraanvogels, raven, duiven, uilen, pauwen, enzovoort.

Fraai gekleed naar het vogelpark

Uiteraard wordt dit uitstapje door jouw kind(eren) geïnterpreteerd als een feestdag. Jouw dochter wil natuurlijk mooi zijn en zal fraaie meisjeskleding willen dragen en jouw zoon draagt mogelijk liever iets dat vuil mag worden, aangezien hij niet enkel naar vogels wil kijken, maar er ook een hut wil bouwen van takken. Voor passende kindermode kun je de webwinkel kidsbrandstore.nl bezoeken, waar verschillende soorten merkkleding voor de jeugd verkrijgbaar is.

Vogelparken in Nederland

In Alphen aan de Rijn bevindt zich het vogelpark Avifauna en in het noorden van Nederland kun je Vogelpark Ruinen bezoeken. Indien je liever roofvogels spot, dan kun je terecht in het Roofvogelpark in het Noordbrabantse Diessen.

Heeft je dochter al leuke meisjeskleding uitgezocht op de website kidsbrandstore.nl? De collectie is inmiddels aangevuld met mooie zomerse kinderkleding. Jouw dochter zal beslist fraaie meisjeskleding vinden voor het komende uitstapje naar het vogelpark.

Recommended Posts