Vogels als decoratie duiken steeds meer op in menig woonkamer, keuken of slaapkamer. Mensen kijken graag naar vogels. Ze dragen een gevoel van vrijheid en lichtheid met zich mee, en geven de kamer op een stijlvolle manier een rustgevende vibe.

Vogels als muurdecoratie

Je kunt vogels op allerlei manieren aan je muur toevoegen. Met behulp van een sjabloon kun je het silhouet van een vogel in vlucht of in rust op je muur schilderen. Ook kun je kiezen voor een prachtige poster; De posters van Gallerix bieden veel keuze en hebben voor elke stijl wat wils. Op Gallerix kun je ook mooie lijsten vinden, voor als je besluit om de vogel in een lijst aan je muur te hangen.

Naast dat je vogels als decoratie op je muur schildert of als poster ophangt, kun je ook metalen vogels als Wall art aan je muur hangen. Al deze vormen zijn een uitstekende manier om de majestueuze schoonheid van deze dieren te eren. Een vogel in al zijn pracht brengt, zeker middels een poster of als metalen kunst, brengt moderne elegantie in de ruimte. De introductie van een stijlvolle metalen lijst of vogel fleurt de kamer op. Bepaal als eerste stap wat voor jou de juiste vogel is als wanddecoratie.

Metalen vogels als wanddecoratie

Vogels als kunstwerk aan de muur vereisen een keuze in het beste metaal wat klopt bij de stijl van jouw huis. De opties zijn aanzienlijk. Kies je voor geverfd afgewerkt metaal, of een verroest metaal dat er eclectisch uitziet? Er zijn nog andere afwerkingen, zoals zwart ijzer, koper, iriserend metaal, en aluminium. Heeft je kamer bijvoorbeeld een traditionele stijl, dan zou het gebruik van koper of zwart ijzer een uitstekende keuze kunnen zijn.

Hoe decoreer je met vogels als wanddecoratie?

Met de introductie van een vogel als wanddecoratie, als poster of metalen kunststuk, trek je de aandacht naar een centraal punt in de kamer en breng je deze samen. Je maakt de kamer in je huis meer uitnodigend, en je creëert mooie unieke accenten. Wil je de kamer meer kleur geven? Kies dan voor een geschilderd stuk. Wil je de kamer stijlvol opfleuren, dan kan een metalen vogel met extra glans die rol vervullen.

Waar hangen vogels als kunst?

Bij een binnenruimte, komt een vogel vaak prachtig tot zijn recht boven de open haard. Heb je die niet, dan is een andere optie om het op ooghoogte boven je bank te hangen. Zoek in ieder geval een plek op ooghoogte voor de vogel, boven het meest substantiële meubelstuk in de ruimte.

Hoe groot moet het kunststuk zijn?

Meet de ruimte op voordat je een decoratiestuk koopt. Wanddecoratie van een gemiddelde grootte meet meestal tussen 60 en 70 cm. Kleine wanddecoraties meten tussen 45 en 59 cm. Afhankelijk van hoe groot de kamer is, kun je met een enkele vogel vaak wel gaan voor een bovengemiddelde grote afmeting. Ga je voor meerdere vogels, hou het formaat dan wat kleiner.

Recommended Posts